لغو 587 پرواز خطوط هوایی اسکاندیناوی به علت اعتصاب خلبانها
شرکت هواپیمایی اسکاندیناوی موسوم به "اس ای اس" از لغو 587 پرواز این شرکت به علت اعتصاب خلبانها خبر داده است.
در حالی که اعتصاب خلبان های شرکت هواپیمایی اسکاندیناوی "اس ای اس" وارد دومین روز خود شده است، این شرکت اعلام کرد که بیش از 587 پرواز امروز شنبه لغو می شود.
در بیانیه این شرکت آمده است: عمیقا متاسف هستیم که مشتریان ما از ادامه اعتصاب خلبان ها آسیب دیده اند و این اعتصاب منجر به تاخیر یا لغو بسیاری از پروازها شده است.
این بیانیه افزود: به خاطر این اعتصاب، حدود 64 هزار مسافر تحت تاثیر منفی قرار خواهند گرفت و 587 پرواز در سراسر منطقه اسکاندیناوی لغو می شود.
خلبان های شرکت اس ای اس از روز جمعه در اعتراض به وضعیت دستمزد و حقوق اعتصاب کرده اند. مذاکرات بر سر تعیین حقوق و دستمزد تاکنون بی نتیجه بوده و این اعتصاب موجب زمین گیر شدن 70 درصد پروازها شده و به برنامه سفر 170 هزار مسافر خدشه وارد کرده است.